Witajcie moi mili , mnie osobiście już szlak trafia i nie daje sobie z tym rady , więc zaczynajmy.
Posiadam Radio RCD 330 , od sprzedającego dostałem dodatkowo kabelek czincz.
Z Racji tego , że oryginalnie mam już tam kostkę , wpadłem na genialny pomysł aby zrobić z 2 - 1 , udało się.
Zakupiłem kamerkę stąd
https://www.wasserman.eu/pl/p/Kamera-co ... tCEALw_wcBWiec aby nie przeciągać od razu kabli , podłączyłem na krótko, a tutaj niespodzianka nie działa , nic się nie dzieje na ekranie.
Kamerka przy wbiciu biegu wstecznego włącza się / diody się palą w koło/
Z Kamerki wychodzą 2 kable , jeden to Masa i PLUS , więc Plus do światła wstecznego , masę do śruby lampy , drugi kabel to czincz , więc do kabla czincz. Z Czincza przy radiu wystaje kabel czerwony , więc jemu też dałem zasilanie w postaci plusa od tylniej lampy , całość nie działa. Przy włączeniu wstecznego , nie wyskakuje nic totalnie związane z obrazem , pomoże mi ktoś ? Dzięki

PS: Z Kamerką nawet poszedłem do tej firmy Wasserman , akurat siedziba jest u mnie w mieście , podłączyli działa , na własne oczy widziałem , to ja nie wiem co mam za problem. Kombinowałem już na milion sposobów ale żaden nie działa