Kamil, jak wchodzisz w temat i sapiesz, że lakier traci swoją głębię, to mi ręce opadają. Weź kiedyś sam zrób porządne zdjęcie, to zwrócę ci honor, w innym przypadku milcz. Ciesz się swoimi pięknymi fotami i kółkami, a w temacie, o którym nie masz zielonego pojęcia, zdania nie zabieraj. Nie zdajesz sobie sprawy ile pracy kosztują mnie foty, a ja nie zamierzam ci tego tłumaczyć. Temat zamknięty.
Irytuje mnie fakt, gdy ktoś pisze, że widzi w moich fotografiach photocostam. Nie ma i nie było. Nie używam tego programu. Ale jak ktoś poza tym nie zna żadnego innego, to klapie, że fotoszop.
Zresztą, zaczynam się zastanawiać nad sensem pokazywania fot na forum, bo po prostu nie ma dla kogo.
Sprawa kolejna, wosk był zwykły- sonax, nie jestem "miszczem" detailingu. Dla mnie wystarczy, dla was krople mogą być średnie.
Odnośnie temp. oleju, to napisałem jak było u mnie. Zmienili na stały interwał, wskazanie temperatury oleju znikło. Tłumaczyli, że zawsze się tak dzieje jak to zmieniają, w skodach też. Nie wiem, albo oni są skończonymi debilami, albo ich vas na to nie pozwalał, nie wnikam. Nie interesował mnie powód, kazałem wrócić do QG1 i wszystko jest jak było. Nie potrzebuje wskazania co 15000 km, bo sam wiem kiedy zmieniać olej i u mnie wychodzi średnio co 11000 km.
..rwa tylko się na noc zdenerwowałem.