Pacjent : GOLF MK6 2011 CCZB wersja USA 2.0 Gti Tsi 210km
Witam jestem w mega potrzebie.. poszukuje schematu wiązki centralnej prawej strony auta konkretnie chodzi o :
Napinacz pirotechniczny przedni prawy (pasażera front) jest tam gniazdo + wtyczka 5 pinowa w słupku B na dole wchodząca do napinacza o oznaczeniu:
- gniazdo 4E0 973 805
- wtyczka prawdopodobnie pasująca do gniazda wytypowana przeze mnie to 4E0 973 205 (poprawcie jeżeli się mylę)
potrzebuję pozyskać schemat blokowania tej wtyczki 5 pinowej - wiem że środkowy pin jest wolny (nie blokowany) da radę ktoś pomóc ??
Generalnie poprzedni właściciel był idiotą i skalał mojego golfera pasami bezpieczeństwa nie od tego auta kit wie z jakiego je wziął ale przerobił wtyczke że nie pasuje do oryginalnych. Postanowiłem wymienić wszystkie pasy na oryginalne czarne z czerwonymi rantami bo udało mi się wyrwać komplet nowych nie używanych w dobrej cenie - wszystkie inne pasują a tu dureń coś naborił. Chcę to doprowadzić do zgodności ze sztuką.
Poratuje ktoś ? Prosił bym żeby ewentulanie ktoś sprawdził czy ta wtyczka pasuje do tego gniazda bo wydaje mi się że tak

DUŻE PIWO POLECI ZA POMOC