kakaruto pisze:greg2 pisze:Modyfikacje planowane:
- brak, ma wszystko co chcialem
Skrojony również jakby również pode mnie - bo oprócz koloru
to chyba nic mu nie brakuje .
Gratuluje przesiadki
.
Poznaj się z nim jeszcze bardziej i napisz coś szczególnie w kontekście TDI vs TSI, czy wróciłbyś jeszcze do TDI czy już jest kategoryczne nie dla śmierdziucha
. Jakie wrażenia po przesiadce na DSG, czy manual to już relikt o którym pragniesz zapomnieć? No i jak ci przypadły do gustu nowe "sikory" - czy może brakuje mechanicznej wskazówki czy razi w nocy, czy czy i czy ... - generalnie strasznie jestem ich ciekawy bo ja zawsze wolałem elektroniczne zegarki niż te ze wskazówkami.
narazie to jeszcze wiele nie przejechalem takze ciagle sie przyzwyczajam. Strasznie ciezko jest mi to porownac do TDI szczegolnie ze wieksza moc i automat a i jeszcze wydech nawet slychac
DSG jest super szczegolnie przy wiekszych predkosciach, czy tez startach ale po przesiadce z manuala to musze sie przyzwyczaic do takiego zwyklego codziennego ruszania autem. Trudno mi to opisac ale na manaulu pojechalbym po prostu inaczej, inny bieg, inne obroty. Kwestia nauczenia sie a przedewszystkim przyzwyczajenia.
Co do powrotu do manuala to chyba juz nie bedzie ale zamiar przejscia na automat mialem juz przy mk6. Poruszanie sie szczegolnie w korkach nie jest tak meczace a juz wogole mniej meczace jak sie wlaczy asystenta jazdy w korku
Minusem jest na pewno wieksze spalanie w porownianiu do TDI i mniejszy zasieg czyli czestsze tankowania co rowniez poglebia mniejszy bak w mk7 o 5 litrow w porownaniu do mk6 ale plusem jest wieksza radocha z jazdy
Zegary sa super, szczegolnie nawigacja miedzy zegarami ale pierwsze dni to wzrok strasznie mi sie gubil bo niby wskazniki na tych samych miejscach sa ale jednak to nie jest prawdziwy zegar tylko obrazek na ekranie
Nie ma to takiej zwyczajnej glebi ale i tak polecam bo fajna sprawa. Nie byl to przypadkowy wybor tylko celowy.
-- 02 lut 2018, 18:36 --
ryba113 pisze:Myślę że wiosną coś ruszę. Na tapecie większe mieszkanie.
Mieszkanie w sumie wazniejsze, moze w tym roku uda sie zrobic spota wielkanocnego i moze cos juz bedziesz mial