Nowicjusz
- Online: 19h 24m 21s
- Auto: Vw golf vi
- Silnik: 1.6 TDI
Marka/Model: Volkswagen Golf VI Pakiet R-Line
Rok produkcji: 2010
Silnik/Pojemność/Moc: CAYC/1.6 TDi/ 105 KM
Kolor:
Czarny (LC9X)
Układ napędowy:
-Manual 5-cio biegowy
Zawieszenie:
-30mm Eibach, 18'' Talladega (225/40/R18 Continental Control 5)
Car Audio:
- RNS 510
Wyposażenie:
- Skórzane wnętrze
- Pakiet R-line (Wyjechało z fabryki)
Modyfikacje zrealizowane:
- Dołożony tylny dyfuzor
- Dołożona dwu-rurka wydechu (2x100mm)
- Wymieniony dwumas
Modyfikacje planowane:
- wymiana jednego wtrysku
- zakup vcds + plus wgranie pare kodowań
- licznik premium z gtd
- pare poprawek lakierniczych
- podswietlane lusterka
- swiatła podświetlania drzwi
- może więcej mocy - czas pokaże
- felgi do renowacji (piaskowanie + malowanie)
- wymiana dekielków w felgach
- pomalowanie zacisków
- zaślepka haka tył
- czarne znaczki VW
Opis :
Zakupiłem samochód z zeszłym roku w listopadzie w Żywcu. Zrobiłem lekki błąd ponieważ w dzień oględzin padał deszcz i nie mogłem zrobić dobrej diagnozy lakieru. Samochód w środku natomiast był w stanie idealnym pod względem jezdnym bez zarzutów do pracy silnika też się nie mogłem doczepić.Wszystko wymienione na czas - rozrząd i dwumas przed samą sprzedażą wymienione, klocki i tarcze - samochód pod tym względem igła. Dopiero po pierwszym umyciu i osuszeniu samochodu okazało się, że samochód ma liczne rysy i jedną dużą rysę od strony pasażera na całej długości. Elementy dwa do malowania, oglądamy dalej maska popękana i dwa zderzaki także do lakiernika. Powoli to będę sobie uzdrawiał bo cena za samochód i tak była dość dobra jak na ten pakiet i stan techniczny, ale wszystkiego przecież nie można mieć, Ja sobie już praktycznie w tym tygodniu doprowadziłem do ładu składu z lakierem. Efekt wrzucam poniżej
Miłego oglądania i miło mi tutaj będzie gościć moją osobę w razie pytań chętnie odpowiem i liczę, że także Wy mi koledzy pomożecie

Rok produkcji: 2010
Silnik/Pojemność/Moc: CAYC/1.6 TDi/ 105 KM
Kolor:
Czarny (LC9X)
Układ napędowy:
-Manual 5-cio biegowy
Zawieszenie:
-30mm Eibach, 18'' Talladega (225/40/R18 Continental Control 5)
Car Audio:
- RNS 510
Wyposażenie:
- Skórzane wnętrze
- Pakiet R-line (Wyjechało z fabryki)
Modyfikacje zrealizowane:
- Dołożony tylny dyfuzor
- Dołożona dwu-rurka wydechu (2x100mm)
- Wymieniony dwumas
Modyfikacje planowane:
- wymiana jednego wtrysku
- zakup vcds + plus wgranie pare kodowań
- licznik premium z gtd
- pare poprawek lakierniczych
- podswietlane lusterka
- swiatła podświetlania drzwi
- może więcej mocy - czas pokaże
- felgi do renowacji (piaskowanie + malowanie)
- wymiana dekielków w felgach
- pomalowanie zacisków
- zaślepka haka tył
- czarne znaczki VW
Opis :
Zakupiłem samochód z zeszłym roku w listopadzie w Żywcu. Zrobiłem lekki błąd ponieważ w dzień oględzin padał deszcz i nie mogłem zrobić dobrej diagnozy lakieru. Samochód w środku natomiast był w stanie idealnym pod względem jezdnym bez zarzutów do pracy silnika też się nie mogłem doczepić.Wszystko wymienione na czas - rozrząd i dwumas przed samą sprzedażą wymienione, klocki i tarcze - samochód pod tym względem igła. Dopiero po pierwszym umyciu i osuszeniu samochodu okazało się, że samochód ma liczne rysy i jedną dużą rysę od strony pasażera na całej długości. Elementy dwa do malowania, oglądamy dalej maska popękana i dwa zderzaki także do lakiernika. Powoli to będę sobie uzdrawiał bo cena za samochód i tak była dość dobra jak na ten pakiet i stan techniczny, ale wszystkiego przecież nie można mieć, Ja sobie już praktycznie w tym tygodniu doprowadziłem do ładu składu z lakierem. Efekt wrzucam poniżej