Regulamin forumFabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Witam, po problemie z trzeszczącym radiem przy ogrzewaniu szyby pojawił się kolejny. Otóż kiedy w odtwarzaczu znajduje się płyta CD na każdym dołku, nierówności drogi zacina się ona podczs odtwarzania. Jakieś sugestie co może być przyczyną?
no jesli sie plyta zacina to albo masz jakies drobinki/kurz w srodku, albo lozysko trzymajace plyte sie wyrobilo.. Czyli kierunek ASO by sprawdzili, albo szukaj jakiegos magika ktory Ci zajrzy do srodka.. nic strasznego..
Generalnie im więcej o tym myślę, tym bardziej skłaniam się ku opcji wyjęcia radia fabrycznego i włożenia swojego zwłaszcza że mam akurat jedno z poprzedniego auta, którym jeździłem.