28 sty 2018, 14:27
Nawaliłem tego,jak zwykle z armaty.Zgadza się od dawna wiadomo o ryżach ale o carbonach nikt nie pisnął jeszcze,Jak ktoś ma ciśnienie na to czy co inne i ma czas to czemu nie brać,za tą cenę to ok.
Carbony na deskę można można śmiało zamawiać pasują bardzo dobrze ,folia gruba mocna wysokiej jakości czuć pod palcem wzór,fajnie się układa po podgrzaniu,klej mocny ,jak na ryżowce jest całkiem dobrze ,oczywiście pisze o czarnej,jakoś inne jasne mi pachną farmatuningiem z jasnych kolorów nie bardzo sobie wyobrażam, za dużo będzie widać czarnych elementów.
Zważywszy na cenę to można w każdej chwili pozrywać bez szkody i żalu,ale trzeba powiedziec ze carbony zabiły nudę w kabinie w jakimś stopniu.Ledy lampek ostrz. drzwi ok. Wieszaki na fotele fajnie wyglądaja ,praktyczny gadżet,jakość wykonanie bardzo fajne.Podstopnica pasuje idealnie materiał wygląda w porządku,blacha to nierdzewka z tyłu numery OE.
Co do nakładek na kierę to jeszcze nie datarły.
Jasna sprawa nikogo tu nie reklamuję,niczym nie handluję ,nie jestem przedstawicielem handlowym itp. są to groszowe wartości tych zabawek , nie są to tarcze, klocki i jakieś elementy zawieszeń , ryżowych tarcz.klocków itp. to bym za darmo nawet nie założył do auta.Na szczęście tu nikt nie terroryzuje ,molesestuje nie zmusza nikogo do kupienia tego czy tego.