15 wrz 2016, 22:07
Witam posiadam vw golfa vi.Miałem problem z zamkiem drzwi kierowcy poniewaz klamka od strony zewnetrznej zepsóła sie i po ciagnieciu nie mogłem dostac sie do auta.Wymieniłem zamek na oryginalny uzywany drzwi moge normalnie otwierac i zamykac od zewnatrz i wewnatrz.Niby wszystko działa dobrze ,ale nie do konca gdy w golfie vi zamkne sie od srodka (naciskajac kłodke na drzwiach to wczesniej podswietlał sie ten symbol na pomaranczowo a teraz nie podswietla sie na pomaranczowo chociaz drzwi sa zamkniete i guzik normalnie zamyka i otwiera dzrwi .Mam funkje ze gdy ruszam i przekrocze 18km h do wszystkie drzwi zamykaja sie,niby działa to tez ale cos jest nie tak poniewaz wtety tez powinna zapalic sie kontrolka na drzwiach ze sa zaryglowane a sie nie zapala .Pojawia sie jeszcze jeden problem Gdy osiagam te 17 km to wszystkie drzwi zamykaja się ale gdy dojezdzam do swiateł lub zatrzymuje samochód do 0 i ponownie ruszam słysze odgłos zamykania drzwi kierowcy tylko z tych drzwi dobiega ten dwiek mimo ze zostały juz zamkniete.Poprostu sterownik znowu zamyka drzwi(odgłos juz zamknietego zamku takie cykniecie)Moje pytanie jest takie czy musze zakodowac zamek od nowa czy jest cos nie tak mam vcdsa Porosze o pomoc Pozdrawiam