TaxiDriver pisze:jackrabittslim pisze:koszt zrobienia 300-400 zł bez malowania i około 4 h pracy
I jak - udało się zrobić wgniotkę w Twoim aucie..? Napisz (jeżeli tak) - jaki efekt i koszta.
MaJKel - tą firmę z Redy którą podałeś, miałeś z nimi do czynienia czy wziąłeś z netu..?
Osobiście będę w niedługim czasie wybierał się do S plus w Gdańsku - mam dłuższą 'wgniotkę' i mam zamiar naprawić to do końca miesiąca. Efektem podzielę sie na forum.
A jeżeli ktoś z Was zna sprawdzone miejsca z trójmiasta - poproszę o zamieszczenie kontaktu..
Odświeżam nieco temat - moja wgniotka została 'wyceniona' od 550 zł ( S Plus Gdansk - wyciagniecie blachy plus malowanie samej rysy) do ponad 1500 (lakiernik na kartuskiej - wymiana drzwi plus cieniowanie pozostałych elementów).
Pomyślałem, że zrobię to z mojego OC (ubezpieczone w PZU, sprawcy nie ma). Piszcie proszę jakie macie opinie na temat sprawy. Poniżej zdjęcia drzwi:
https://plus.google.com/u/0/photos/1092 ... 1517740337P.S.
Rysa na lakierze jest farbą z drugiego samochodu - możecie polecić jakiś preparat (rozpuszczalnik?) do pozbycia się jej..?