Witam wszystkich serdecznie,
Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o łagodne podejście

. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa 6 z systemem multimedialnym RNS 510. Kilka dni temu postanowiłem uaktualnić swojego softa tak aby mieć język polski. Jednak po aktualizacji na wersję 38XX uznałem że jest mi mało. Nie doczytując do końca postanowiłem wrzucić softa z serii 52XX z polskim lektorem. Jednak po tej aktualizacji mam same problemy. Mianowicie: po upgrade na 52XX przestała działać mi kamera cofania ( wysuwa się ale wiem że nie jest związane z radiem tylko napięciem na świetle tylnym ) , w radio ( radio+media ) przestał działać dźwięk - brak jakichkolwiek sygnałów ( wyciszam ściszam - nic ) , usunęło mi wszystkie stacje ( ale to nie jest problem ) a także zmieniło tzw. skórkę radia z czarnej na taką z srebrno-białymi polami ( przykładowe zdjecia w załączniku ) plus zanikł napis Dynaudio na ekranie startowym . Czytając fora natknąłem się na opis że coś trzeba kodować, nie mam żadnego kabelka , programu ani nie potrafię się tym obsługiwać . Czy znalazłaby się jakaś osoba która pomogłaby mi z tym walczyć ? Próbowałem zmiany softu na starszy ale to nic nie dawało ( próbowałem jechac od softów 1200 przez 2XXX aż do 38XX który działał poprawnie ). Byłbym baaaardzo wdzięczny za pomoc i okazaną łaskę.
Gorąco pozdrawiam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.