05 kwie 2012, 21:36
Pisalem na poprzednim forum, napisze i tu KOMPLETNIE NIE POLECAM SERWISU!
Kupilem u nich auto i bylo bardzo ok. To fakt.
Problemem jest dziadowski serwis. Kupujac auto zamontowano mi hak w serwisie (potem okazalo sie ze jest on od Golfa V grrrrrr), bo wowczas nie bylo mozna jeszcze dostac od razu w fabryce.
Po ok. 3 miesiacach zauwazylem wytarcie po stronie kierowcy na klapie bagaznika i tylnym zderzaku (te dwa elementy sie obcieraly). Myslalem, ze to przez otwory na hak, bo byly krzywo wyciete i przez to ta czarna podkladka pod zderzakiem byla troche wygieta.
Oczywiscie auto poszlo do Chylinskich, bo to oni montowali. Wymienili podkladke i spolerowali mi przytarcie na zderzaku, a na klapie bagaznika dali zaprawke.
Po jakis 2-3 tygodniach cos mnie podkusilo i odkrecilem podkladke, bo chcialem zobaczyc jakie sa dane haka. Jakie bylo moje zdziwienie, gdy okazalo sie ze caly tylny zderzak jest mocno oparty o hak i wiazke! To go wlasnie podnosi do gory, co po pewnym czasie skutkuje obtarciem.
Wystarczylo przyciac troszeczke zderzak i wszystko uklada sie pieknie.
Serwisanci z ASO oczywiscie sa na tyle tempi, ze czegos takiego nie widza.
I za to kompletnie ich nie polecam, bo juz chwile po kupnie nowego auta musialem jechac do serwisu, bo spartolili tak prosta robote.