Pablo1979 pisze:Samochód będę odbierał w Gdańsku "Groblewski" Czy przed odbiorę robiliście jakąś jazdę próbną swoim autem czy od razu podpisaliście papiery, jak to wszystko wygląda?
Swoim autem raczej nie pojedziesz, najpierw są papiery, później prezentacja, która trwa okolo 20 minut i w droge.
Z mojej strony mogę ci doradzić abyś sprawdził dokładnie stan powłoki lakierniczej. Dokładnie przyjrzyj się każdemu elementowi, powolutku, pod słońce, czy nie ma jakiś rys, czy coś nie wygląda podejrzanie.
Jeśli się zepsuje po wyjeździe, masz gwarancje, jeśli odbierzesz samochód np. z zarysowanym elementem to już będziesz się musiał martwić sam jak go usunać/naprawić bo nie udowodnisz, że to zrovili oni. I tak zawsze przy każdej wizycie w ASO najpierw prosze aby ktoś ze mną obejrzał samochód z każdej strony i przy wyjeździe po przeglądzie to samo.
Niektórzy się głupio patrzą ale raz mi to tyłek uratowało jak mi porysowali próg wsiadając do samochodu. Lakierowali na własny koszt. (ale to było w innym salonie innej marki) .