Witam wszystkich ! Mam pytanie, będę zamawiał w listopadzie golfa i teraz mam dylemat czy brac felgi te standardowe 16 czy 17 dijona, teraz jeżdżę na felgach 15. Czy duża różnica będzie w prowadzeniu auta jak i spalaniu pomiędzy tą standardową 16 a 17 ?
Zastanawiam się również czy brac te zwykłe siedzenia czy ergo active, nadmienie że mam z tyłu dwójkę dzieciaków małych 2-8 lat i boje się czy coś nie zmalują z tą skórą. Osobiście ergo active podobają mi się niesamowicie, ale....skóra to skóra bardzo delikatna.
Również co do felg 17 robią niesamowite na mnie wrażenie zwłaszcza na czarnym lakierze tylko czy to ma sens takie brac. Szczerze ta felga 16 tak średnio mi się podoba i gdybym się na nią zdecydował to na pewno bym ją później zmienił na inną felgę ale również 16 szprychową podobną do tej 17. Co do reszty mojej konfiguracji jestem w 100% zdecydowany i pozostaje jeszcze wynegocjowac z nimi dobry rabat co będzie mega trudne zapewne bo są niechętni do dawania dużych upustów jak to sprzedawcy
Z góry wszystkim dziękuje za odpowiedź.