ligeza pisze:W Jaśle montują AntyTheft "System Blokada Odpalenia Silnika NIE DO PRZEJŚCIA" (
http://gregor10.pl/oferta-uslug/) Robiłem tam virusa mojego golfa. Można się dowiedzieć co to za system i taki zamontować, niekoniecznie w tym warsztacie.
Dziekuje, popatrze
-- 29 kwie 2016, 12:55 --
kamill pisze:póki im nie powiesz ze cos popsules SAM, to oni nie zwroca na to uwagi.
Mialem zalozone nie ori radio, nie ori alarm, nie ori sprezyny, a gwarancja dalej byla uznawana. To samo tyczy sie programu silnika, poki nie zobacza to nie zwroca uwagi - tylko wtedy musisz pilnowac by ci softa nie zmieniali w aucie.
To wszystko specjalnie aby nas pozbawic korzysci i naciagnac na kase.
Ja mam auto zarejestrowane w Niemczech i nie wiem czy przeglad gwarancyjny zrobie w DE czy w PL.
W Polsce taniej ale wpis w ksiaźce na wypadek odsprzedaży lepszy niemiecki.
Nie wiem jak w Niemczech podchodza do montażu na wlasna reke, przeciez sie nie przyznam.
W Polsce w serwisie mam życzliwych ludzi ktorzy nie beda robic problemow w razie czegos do naprawy gwarancyjnej.
Zreszta zsbezpieczenia zamontuje prywatnie elektryk pracyjacy w ASO volkswagena.
Ale wacham sie co robic, nic nie montowac to samobojstwo. W Polsce takie auto na niemieckich blachach zwijaja w 2 minuty.
A stracic gwarancje tez bezsens.
Zostaje strzal w glowe, hehe