Dzisiaj jest 01 cze 2025, 16:16

Dach panoramiczny czy zwykły - co wybrać?

Moderatorzy: rafaello, BRUNO55

Regulamin forum Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Autor
  • Wiadomość

vortex90

Aktywny

• Online: 6d 6h 5m 49s
  • Auto: VW Golf 6
  • Silnik: 1.6 tdi 105

Dach panoramiczny czy zwykły - co wybrać?

Post04 cze 2014, 09:29

Witam, od kilku dni jestem posiadaczem golfa 6 variant 1.6 tdi bluemotion niestety kupiłem jako uszkodzony (uszkodzony dach) z faktu takiego że na nowego z salonu mnie nie stać a kupić w kraju nie uszkodzonego nie kręconego to prawie nie realne, wiec zdecydowałem się na uszkodzony. Mam kilka pytań odnośnie doposażenie, jest to wersja comfortline ale jak zwykle czegoś brakuje.
1.Główną sprawą jaka mnie zastanawia to jest dach panoramiczny, u mnie jest zwykły blaszak a że dachy do golfa kombi różnica między panoramą a blachą to ok 200zl ( komplet z podsufitką, elektryką) czy jest sens pchać się w takie coś.
Zaznaczam, że żona bardzo skłonna jest do panoramy.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2016, 08:27 przez vortex90, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika

conquer

Aktywny

• Online: 9d 9h 21m 5s
  • Pochwały: 6
  • Auto: VW Golf 6 Variant HL
  • Silnik: 1.4 TSI 160KM DSG7

Re: Dach panoramiczny czy zwykły - co wybrać?

Post22 cze 2014, 22:00

Zdecydowanie dach panoramiczny!!!
1) Auto jest rewelacyjnie doświetlone
2) Duża frajda jazdy z otwartą połową dachu

Wróć do Wnętrze i nadwozie