Dzisiaj jest 31 mar 2025, 05:17

Chemiczne czyszczenie katalizatora. Płyn Liqui Molly 8931.

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Kolektor wydechowy, katalizator, DPF – filter cząsteczek stałych, tłumik, rury wylotowe.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Autor
  • Wiadomość

eltek28

Nowicjusz

• Online: 1d 8h 17m 22s

Chemiczne czyszczenie katalizatora. Płyn Liqui Molly 8931.

Post31 sty 2025, 00:40

Silnik TSI 1.4 160 KM Benzyna. Witam w którym miejscu znajduje sie dolot powietrza do tego silnika;.Chodzi o pominięcie Turbospreżarki i przepływomierza. Chcę użyć tego środka, lecz nie wiem gdzie dokładnie znajduje się to miejsce gdzie mam spryskać tym preparatem otwór.

Wróć do Układ wydechowy