Dzisiaj jest 24 sty 2026, 05:52

[1.6 102KM] Problem z menu Phone na RNS310 i pomiędzy zegarami

Moderatorzy: rafaello, BRUNO55

Regulamin forum Problemy, usterki dotyczące Volkswagen Golf MK6.

Bezwzględnie należy przestrzegać poniższych zasad:
  1. Pojedynczy wątek może dotyczyć dokładnie jednego problemu/usterki (nie rozwiązujemy wielu problemów w jednym temacie).
  2. Pytania, porady, sugestie nie związane z tematyką problemu umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu (nie dyskutujemy na tematy poboczne w ramach danego tematu).
  3. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczyną jego powstania (o ile jest ci znana).
  4. W ramach nowego tematu zastosuj jeden z dostępnych prefixów - precyzujący model w którym wykryto problem lub którego opisana usterka dotyczy.
  5. Tak tytułuj opis swojego problemu aby identyfikował opisywaną w nim treść. Zabrania się używania wyrazów "Problem", "Usterka", "Pomocy" w tytule wątku - to jest oczywiste!

Pamiętaj:
  • Przed założeniem nowego tematu, sprawdź (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  • Szczegółowo opisz swój problem/usterkę (nie pomijaj żadnych informacji) - im więcej szczegółów, tym większe szanse na jego pozytywne i szybkie rozwiązanie.
  • Problemy/Usterki dotyczące Golf 7 znajdują się w dziale MK7
  • Jeżeli otrzymasz odpowiedź, poradę na opisany problem - odwdzięcz się przyznaniem pochwały. Tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  • Autor
  • Wiadomość
Awatar użytkownika

davidmatushak

Nowicjusz

• Online: 1d 4h 42m 50s
  • Auto: VW Golf 6
  • Silnik: 1.6 102KM

Problem z menu Phone na RNS310 i pomiędzy zegarami

Post22 gru 2014, 16:59

Witam,
jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.

Od niecałego miesiąca jestem dumnym posiadaczem Golfa VI 2009r.,
mam w nim fabrycznie zestaw bluetooth, navi rns310 i kierownice wielofunkcyjną.
Zakupiłem adapter 3C0051435 PA telefon mi się połączył i działa mi stream muzyki, ale
- po wciśnięciu przycisku PHONE na navi tylko się zcisza, choć zrobiłem update firmware do 0351, bo gdzieś tu na forum wyczytałem, że to pomoże, ale nic.
- nie wyświetla mi się menu telefonu na wyświetlaczu pomiędzy zegarami, ani gdy zmieniam strzałkami na kierownicy, ani gdy wcisnę raz, dwukrotnie czy przytrzymam przycisk słuchawki na kierownicy.

Czy da się coś z tym zrobić, żeby zaczęło mi to działać?

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika

Almighty

Administrator

• Online: 131d 7h 23m 52s
  • Pochwały: 2

Re: Problem z menu PHONE na RNS310 i pomiędzy zegarami.

Post22 gru 2014, 18:02

Witaj,
Jako że jesteś nowy, to na początek poświęć 5 minut i poczytaj regulaminy forum oraz działu w którym zamierzasz zamieścić nowy temat - w szczególności pkt. 5 - regulamin działu, pkt. 4.3 - regulamin forum.
Jeżeli chodzi o Twój problem, to poszukaj odpowiedzi w dziale mk6-multimedia/, i jeżeli jej tam nie znajdziesz to albo załóż nowy temat albo dopisz się do istniejącego tematu - tylko zgodnie z obowiązującymi tu zasadami 8-)
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.

Wróć do Problemy / Usterki