Regulamin forumFabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Witam Czy ktoś z was wymieniał radio na radio z obsługą apple car play oraz możliwością łączenia innych telefonów przez BT? Jakie radia/marki polecacie ,które będą współgrały z kamerą cofania?
Ja ostatnio zmieniałem u siebie - kupiłem na aliexpres za 800 stów - 4 gb - nie polecam ci kupować mniej niż 4 gb - wcześniej miałem 1 gb i to była tragedia - teraz wszystko śmiga szybko. https://pl.aliexpress.com/item/10050047 ... pt=glo2pol