Dzisiaj jest 05 maja 2025, 19:25

Bluetooth Radio Golf VI GTD 2011

Car audio, nawigacja, zestaw głośnomówiące, CB radia ...

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Autor
  • Wiadomość

Michumichu12211

Nowicjusz

• Online: 1h 4m 24s
  • Auto: Golf VI
  • Silnik: GTD 2.0 TDI 170km

Bluetooth Radio Golf VI GTD 2011

Post01 maja 2025, 22:42

Hej, zakupiłem golfika. Na kierownicy multifunkcyjnej mam przycisk słuchawki. Na radiu zaś mam przycisk PHONE, ale jedyne co robi to wycisza radio.. golfik fajnie wyposażony, oryginalny GTD a nie da rady podłączyć telefonu przez Bluetooth pomimo takiego radia i kierownicy? Ktoś miał podobny problem? Może trzeba zrobić upgrade firmwaru radia ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Awatar użytkownika

laren0

Aktywny

• Online: 23d 58m 49s
  • Pochwały: 3
  • Auto: Golf 6
  • Silnik: CFFB

Re: Bluetooth Radio Golf VI GTD 2011

Post03 maja 2025, 08:28

Zobacz czy pod fotele pasażera masz taki czarny styropian a w nim sterownik bt. Jeśli jest musisz sprawdzić czy jest podpięty i co jakiś program diagnostyczny mówi. Jeśli nic tam nie ma tylko jakaś wtyczka to musisz zakupić odpowiedni moduł bt.

Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka

Pablosx

Nowicjusz

• Online: 8d 23m 2s
  • Auto: VW Scirocco
  • Silnik: CAVD

Re: Bluetooth Radio Golf VI GTD 2011

Post04 maja 2025, 20:26

Jeśli nie ma modułu to nie będzie nawet kabla z wtyczką. Żeby uruchomić należałoby zakupić moduł, kabel do radia i mikrofon. Złożyć do kupy, zakodować i będzie działało. Rodzaj modułu ma znaczenie, jedne obsługują tylko telefon, inne dodatkowo przesyłanie muzyki.

Poza tym, chyba nie ten dział ;-)

Wróć do Multimedia