Dzisiaj jest 26 gru 2024, 16:41

Gateway źle zakodowany ? Proszę o pomoc w rozkodowaniu wyp

Fotoporady, manuale, instrukcje "krok po kroku"

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Instrukcje, foto porady, manuale opisujące krok po kroku co należy wykonać, aby samemu naprawić, zmienić, wymienić, zakodować ...

Uwaga:
  1. Nie prowadzimy tutaj dyskusji, a jedynie prosimy o dodatkowe wyjaśnia lub zamieszczamy własne uwagi, spostrzeżenia o których warto wspomnieć.
  2. Zmiany w instrukcji autor wprowadza bezpośrednio w poście zawierającym instrukcję - nie piszmy postów z informacją co należy zrobić inaczej niż w instrukcji.
  3. Za pomocą nowego postu autor powinien poinformować o wprowadzeniu zmian w instrukcji.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Autor
  • Wiadomość

vagon

Niemowa

• Online: 8h 6m 28s
  • Auto: Mk 6
  • Silnik: CAYC

Gateway źle zakodowany ? Proszę o pomoc w rozkodowaniu wyp

Post01 gru 2024, 13:26

20241111_185231.jpg
Witam serdecznie, mam kabel org. ross t.
Kupiłem mk6 kombi 1k9 1,6tdi 105....od Niemca....
Auto po stage 1 .Bardzo bardzo sprawnie jeździ mimo 5 manualnej .
Niemiec chciał założyć androida 2 din i ktoś strasznie popier.. wszystko ,wyrwałem 20m przewodów od kamer ,głośników, światełek itd...skrętki, taśmy izolacyjne
Proszę o wskazówkę co do kodowania bo tak zwana choinka się nie świeci, ale czuje że coś spierdol.....
Bardzo ,bardzo dziękuję za każdą podpowiedź.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Wróć do MK6