Dzisiaj jest 21 lis 2024, 18:17

Ustawienie Zegara na FIZie

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę

Uwaga
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
  • Autor
  • Wiadomość

slavor7

Nowicjusz

• Online: 12h 41s
  • Auto: Golf VI
  • Silnik: 1.6 TDI

Ustawienie Zegara na FIZie

Post01 kwie 2015, 22:47

Witam

Pytanie trochę na czasie ze względu na jego zmianę.
Padło już to pytanie na forum ale bez odpowiedzi.
Jak ustawić czas na FIZ nie ten co pojawia się na RNS i który ustawia się za pomocą przycisków w dolnej części licznika.
Jest jeszcze godzina na FIZie, od niej na przykład nawigacja bierze czas, jako ze mam przestawiony czas a w NAVI Dzień/Noc automatycznie to w dzień mam Navi w trybie nocnym a w nocy w trybie dziennym podczas gdy godzina na radiu jest ok.

Nie mogę tego ustawić przytrzymując dolny przycisk na prawej manetce.

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Wróć do Elektryka i Elektronika