bzykofm pisze:Może ci się rozkalibrowało?
Zrób tak:
Na włączonym zapłonie i przełączniku na R opuść ręcznie lusterko do pozycji, którą chcesz osiągnąć.
Wyłącz zapłon. Lusterko powinno wrócić na miejsce.
Po ponownym włączeniu zapłonu i wrzuceniu wstecznego powinno się opuścić.
Przeprowadziłem dzisiaj test:
Włączyłem zapłon wrzuciłem bieg wsteczny pokrętło na R ustawiłem lusterko w dół następnie wyłączyłem wsteczny i na pozycję 0. Następnie na R i lusterko do góry. po wrzuceniu wstecznego nadal ni się nie dzieje.
Zrobiłem drugi test gdzie za każdym razem włączałem i wyłączałem zapłon bez rezultatu.
Jak będę w domu sprawdzę czy czegoś nie namieszałem przy sterowniku, może zmieniłem kodowanie i dlaczego nie chce ruszyć.
Dam znać o efektach.
-- 03 kwie 2021, 10:23 --
Poli25 pisze:bzykofm pisze:Może ci się rozkalibrowało?
Zrób tak:
Na włączonym zapłonie i przełączniku na R opuść ręcznie lusterko do pozycji, którą chcesz osiągnąć.
Wyłącz zapłon. Lusterko powinno wrócić na miejsce.
Po ponownym włączeniu zapłonu i wrzuceniu wstecznego powinno się opuścić.
Przeprowadziłem dzisiaj test:
Włączyłem zapłon wrzuciłem bieg wsteczny pokrętło na R ustawiłem lusterko w dół następnie wyłączyłem wsteczny i na pozycję 0. Następnie na R i lusterko do góry. po wrzuceniu wstecznego nadal ni się nie dzieje.
Zrobiłem drugi test gdzie za każdym razem włączałem i wyłączałem zapłon bez rezultatu.
Nie pamiętam czy nie zmieniłem w kodowaniu i odznaczyłem funkcję:
seat memory and/or mirror with memory function installedJak będę w domu sprawdzę czy czegoś nie namieszałem przy sterowniku, może zmieniłem kodowanie i dlaczego nie chce ruszyć.
Dam znać o efektach.