Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Chciałbym się Was dopytać jak samochód daje Wam znać jak go zamykacie bo wydaje mi się że powinien migać światłami przy zamykaniu jak i otwieraniu i zawsze mi się wydawało że tak robił, a dzisiaj zauważyłem że miga tylko przy otwieraniu dwa razy, a przy zamykaniu w ogóle ?? Czy też tak macie czy coś się zrypało?
Przez VCDS'a można aktywować mryganie na zamykanie, mryganie na otwieranie, oraz sygnal dzwiekowy. Jesli chcesz to mogę instruckje stworzyc wieczorem jak to zrobic
kamill pisze:Przez VCDS'a można aktywować mryganie na zamykanie, mryganie na otwieranie, oraz sygnal dzwiekowy. Jesli chcesz to mogę instruckje stworzyc wieczorem jak to zrobic
Zrób, przyda się dla potomnych. Mi już marmi zrobił opcję z dźwiękiem którą mogę zmieniać z poziomu mfa