No tak to jest trzeba jeżdzić a nie ciągle grzebać ,u mnie leżało z prawie rok wszystko i czekało na montaż i w końcu stało się ale szybę to miałem oryginał za 3 stówki i była to zwykła z kupka bo jak bym miał szlifować jeszcze cały czujnik RLS to juz by to mogło tak sie nie udac bo szyba by mogła byc zniekształcona ,prubowałem na starej ubitej z boku kamieniem i nie bardzo to wychodziło ale to jeszcze robiłem jak szyba była w aucie.Ja znalazłem troszkę na zachodnich forach ale nie moge się dobic do tego za bardzo bo tylko znam jeden jedyny słuszny język no znam to to tak się tylko nazywa ale w końcu translator trochę itp. sprawy i jakos się to podłączyło.W sumie to proste tylko gateway trzeba mieć 7N bo nie wiem czy
którys 1k0 ma to na w sofcie i na płytce.Co do VCP to mnie zaskakujesz u mnie chodzi wzorowo kodowanie tekstowe wsio
ogarnia ,miąłem jedynie standartowy problem z zrywaniem połaczenia i troche pokombinowałem z czytnikiem karty czipowej i juz mi nie zrywa ale w czasie robienia flescha np. ESP czy gateway elektryki to mi nigdy nie zerwało.Dowiedziałem się że w czasie flascha nie zerwie połączenia dopiero po zakończeniu.Można też nabroić sporo jak w bajcie 18 się podłubie to choinka za darmo na swięta ale można to prosto zresetowac i wraca do normy.Wyjściami się nie bawiłem bo faktycznie nawet by można co nie co namieszać popalic co nie co bezpieczników albo coś gorszego.
Nie dłubie tak jak Marcin czy inni tu na forom i na skody seat na vw grup ogólnie bo nie ma czasu ciągle ale swoje robię wszystko co trzeba.Umnie jak robiłem w nastawch light asist to sobie spisałem oczywiście każde ustawienie po kolei i jak wróciłem do tego co było to jest gorzej nie zeby wcale nie chodziło spoko jest ok ale chciałem co nie co poprawić reakcję na nagle pojawiające się światła z przodu z daleka czyli zwiększyć czułosć reszta chodziło ok opużn ienia itp.
rowery ,światła lokomotywy itp.Trzeba by ciągle jeżdzć i testować a to juz jest raczej nie wykonalne.
Pozdrowienia.
-- 10 kwie 2017, 01:00 --
ALF sie głosi!!
Fotki z prac.