Dzisiaj jest 14 kwie 2021, 23:46


Kabel USB do Rcd310

Car audio, nawigacja, zestaw głośnomówiące, CB radia ...

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

gawcor

Nowicjusz

  • Posty: 2
  • Rejestracja: 10 gru 2014, 19:25
  • Online: 1h 43m 22s
  • Auto: VW golf 6
  • Silnik: 1.4 tsi
  • Lokalizacja: oswiecim

Kabel USB do Rcd310

Post28 mar 2021, 16:44

Witam kupiłem kabel USB na allegro. Rozebrałem radio i okazuje się że nie posiadam wyjścia z radia na kabel USB. Moje pytanie brzmi czy jest jakaś opcja wyprowadzenia i wlutowanie w radiu wtyczki na ten owy kabelek ??
Offline

tajpej

Aktywny

  • Posty: 125
  • Rejestracja: 22 lip 2014, 10:07
  • Online: 22d 21h 7m 51s
  • Pochwały: 1
  • Auto: vw golf V R-line
  • Silnik: 1.9 TDI BLS
  • Lokalizacja: KBC

Re: Kabel USB do Rcd310

Post28 mar 2021, 18:03

jak założysz moduł media-in


Autor postu otrzymał pochwałę
Offline
Awatar użytkownika

Dansli

Sympatyk

  • Posty: 50
  • Rejestracja: 23 lis 2018, 09:22
  • Online: 8d 5h 46m 28s
  • Pochwały: 1
  • Auto: GOLF 6R. GOLF4 4mot.
  • Silnik: 2.0 CRZA. 1.9 ARL
  • Lokalizacja: Wisła

Re: Kabel USB do Rcd310

Post30 mar 2021, 13:20

Najlepiej na wzór czegoś takiego : 6j0 035 342
Masz już gotowe wyjście USB i nie trzeba dolutowywać :bigok:

Wróć do Multimedia

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość