Marka/Model: VW Golf 6
Rok produkcji: 2011
Silnik/Pojemność/Moc: 1.4 TSI 160KM (CAVD)
Kolor: czarny "Deep" perłowy
Kolory wnętrza: Tapicerka siedzeń "Dropmag + Alcantara", Pokrycia siedzeń - czarne, deska rozdzielcza - czarna
Wyposażenie dodatkowe: Pakiet "990", Dodatkowa para drzwi tylnych z szybami sterowanymi elektrycznie
Układ napędowy: Manual
Zawieszenie: 16'' Cleveland - 205/55 R 16
Opis: W dalszych planach zmiana wydechu, jak na razie 10 000 na liczniku i właściwie brak większych problemów - obecne opisałem
tu (rozwiązany),
tu (rozwiązany) i
tu (nierozwiązany)Zdjęcia: W związku z tym że to seria to niczym się nie wyróżnia ale jak w końcu kiedyś zrobię to dodam
Edit: Właśnie mi się przypomniało (dzięki
sebin) że mam zdjęcie jak jeszcze był czysty w salonie, ale tylko na 50% mam pewność że to mój Golfik, bo
tompear ma dokładnie takiego samego który stał obok a jak je oglądaliśmy to sprzedawca nie wiedział który jest czyj.
20110803195_800.jpg
2012.03
Po pierwszych 10k już nie był taki czysty jak na pierwszym zdjęciu
Dist_1000_S.jpg
DirtySlot1_S.jpg
DirtySlot2_S.jpg
DirtySlot3_S2.jpg
I na dodatek pierwszą bliznę złapał
ScareFace1.jpg
Jednak po wizycie u chirurga plastycznego brzydka blizna przemieniła się w delikatną szramę której prawie nie widać.
ScareFace2.jpg
2012.05
Potem z dobrymi radami odnośnie mycia auta pojawili się między innymi
zewis,
tomekb29,
wawmann,
Kozo oraz inni, za co wam chłopaki bardzo dziękuję.
(jakbyście widzieli jak na mnie patrzyli jak przywiozłem reklamówkę z tymi gadżetami do mycia auta ... a potem tompear i sylka sami kupili i zaczęli pieścić swoje skarby nawzajem
)MyPrecious.jpg
Potem kilometry leciały i leciały i leciały ...
2012.06
Aż pojawiła się pierwsza i ostatnia 15 z trzema 0
Dist_15000_S2.jpg
i z tej okazji Golfik dostał okulary przeciwsłoneczne (bo go słońce coraz mocniej raziło)
SunGlass1.jpg
SunGlass2.jpg
SunGlass3.jpg
2012.10
Przy 25k km ...

... przyszedł czas na Motulka.

Kilka fotek:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.