michaleek06 pisze:2tysiące za mną, we wtorek chip silnika i skrzyni, zobaczymy co z tego wyjdzie

To super, że tak szybko działasz

Jak tylko będziesz po zabiegu zaraz opisuj i wklejaj wykres

Ja się cały czas czaję, ale jak przetrzesz szlaki to myślę, że też w końcu zrobię co trzeba...
A powiedz jeszcze gdzie będziesz robił, bo cena dobra. Jak się dowiadywałem u swojego tunera to też mi powiedział 1800 zł, ale za sam program do silnika. O skrzyni jeszcze nic z nim nie gadałem, a ją koniecznie muszę zmodzić, bo jest nastawiona nazbyt eko jak na mój gust.
michaleek06 pisze:jakie macie przebiegi i jak odczucia odnośnienie skrzypienia plastików w środku, po przebiegu słychać już jakieś nieprzyjemny stuki z tapicerki???
U mnie 14,5 tyś i niestety koncertowanie na całego
Najbardziej denerwujące świerszcze to właśnie wspominany schowek oraz podsufitka przy słupku A (po stronie kierowcy) i osłonie przeciwsłonecznej. Na dalszych miejscach są moje drzwi oraz okolice licznika. Poza tym z deski rozdzielczej praktycznie co chwila wydobywa się jakieś krótkie trzaśnięcie. Schowek na szczęście udało mi się uciszyć preparatem, o którym pisał
Piteks.
A jeśli chodzi o zawieszenie tylne to sytuacja wygląda dokładnie tak samo jak u wspomnianego już
Piteksa.