Dzisiaj jest 19 lut 2019, 02:17


Czujniki parkowania brak wizualizacji na radiu

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę

Uwaga
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

odi10

Niemowa

  • Posty: 1
  • Rejestracja: 12 lut 2019, 08:56
  • Online: 13m 45s
  • Auto: Golf 6
  • Silnik: 2.0 TDI
  • Lokalizacja: Gdansk

Czujniki parkowania brak wizualizacji na radiu

Post12 lut 2019, 09:07

Cześć
Dałem do regeneracji moduł parktronika po naprawie wszystkie czujniki działają ale nie ma wizualizacji na radiu
Czy ktoś wie jak włączyć wizualizację w radiu.
Offline

michael_1

Sympatyk

  • Posty: 99
  • Rejestracja: 18 lip 2015, 19:07
  • Online: 7d 20h 4m 38s
  • Pochwały: 1
  • Auto: VW Golf 6
  • Silnik: 2.0TDI
  • Lokalizacja: Warszawa

Re: Czujniki parkowania brak wizualizacji na radiu

Post12 lut 2019, 19:17

Jak sie regeneruje moduł parktronika?

Byc moze to kwestia kodowania..
Offline

dave111

Nieśmiały

  • Posty: 36
  • Rejestracja: 11 lis 2013, 15:33
  • Online: 11d 15h 51m 19s
  • Auto: VW GOLF 6
  • Silnik: 2.0 TDI 110 KM
  • Lokalizacja: W-Wa/NS

Re: Czujniki parkowania brak wizualizacji na radiu

Post14 lut 2019, 23:02

Ciekawe z tą regeneracją, może po prostu ktoś po prostu wymienił środek i jak kolega michael napisał trzeba zakodować.
Na allegro po kilkadziesiąt zł chodzą moduły standardowe, chyba że masz jakiś wypasiony, więc mogłeś po prostu kupić inny.

Wróć do Elektryka i Elektronika

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość