Dzisiaj jest 25 cze 2022, 03:34


[1,6 TDI 105KM] Problem z ogrzewaniem

Moderatorzy: rafaello, BRUNO55

Regulamin forum Problemy, usterki dotyczące Volkswagen Golf MK6.

Bezwzględnie należy przestrzegać poniższych zasad:
  1. Pojedynczy wątek może dotyczyć dokładnie jednego problemu/usterki (nie rozwiązujemy wielu problemów w jednym temacie).
  2. Pytania, porady, sugestie nie związane z tematyką problemu umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu (nie dyskutujemy na tematy poboczne w ramach danego tematu).
  3. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczyną jego powstania (o ile jest ci znana).
  4. W ramach nowego tematu zastosuj jeden z dostępnych prefixów - precyzujący model w którym wykryto problem lub którego opisana usterka dotyczy.
  5. Tak tytułuj opis swojego problemu aby identyfikował opisywaną w nim treść. Zabrania się używania wyrazów "Problem", "Usterka", "Pomocy" w tytule wątku - to jest oczywiste!

Pamiętaj:
  • Przed założeniem nowego tematu, sprawdź (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  • Szczegółowo opisz swój problem/usterkę (nie pomijaj żadnych informacji) - im więcej szczegółów, tym większe szanse na jego pozytywne i szybkie rozwiązanie.
  • Problemy/Usterki dotyczące Golf 7 znajdują się w dziale MK7
  • Jeżeli otrzymasz odpowiedź, poradę na opisany problem - odwdzięcz się przyznaniem pochwały. Tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

michallonsr

Nowicjusz

  • Posty: 3
  • Rejestracja: 23 lis 2019, 20:09
  • Online: 20h 50m 53s
  • Auto: VW Golf6
  • Silnik: 1.6 TDI
  • Lokalizacja: Krosno

Problem z ogrzewaniem

Post19 cze 2022, 18:08

Witam borykam sie z problemem ogrzewania mianowicie czasem z jednej kratki (lewej lub prawej od strony drzwi w desce rozdzielczej) dmucha inną temperaturą(ciepłe powietrze) niż pozostałe.Był robiony swap z climatic na climatronic(wszystko części były od jednego dawcy jedynie została przełożona nagrzewnica od climatic-ka starego bo była w 100% sprawna) po ok pół roku zaczął sie problem wyżej wymieniony. Zero błędów,dzieje sie to w każdej temperaturze głównie na dłuższych dystansach 10ok km + ,2 climatronik zmieniony ,kalibracja klap nic nie zmienia. Miał ktoś podobny problem ?

Wróć do Problemy / Usterki

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron