Dzisiaj jest 17 lip 2019, 22:30


[1,6 TDI 105KM] wzmacniacz antenowy w kombi

Moderatorzy: ryba113, rafaello, BRUNO55

Regulamin forum Problemy, usterki dotyczące Volkswagen Golf MK6.

Bezwzględnie należy przestrzegać poniższych zasad:
  1. Pojedynczy wątek może dotyczyć dokładnie jednego problemu/usterki (nie rozwiązujemy wielu problemów w jednym temacie).
  2. Pytania, porady, sugestie nie związane z tematyką problemu umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu (nie dyskutujemy na tematy poboczne w ramach danego tematu).
  3. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczyną jego powstania (o ile jest ci znana).
  4. W ramach nowego tematu zastosuj jeden z dostępnych prefixów - precyzujący model w którym wykryto problem lub którego opisana usterka dotyczy.
  5. Tak tytułuj opis swojego problemu aby identyfikował opisywaną w nim treść. Zabrania się używania wyrazów "Problem", "Usterka", "Pomocy" w tytule wątku - to jest oczywiste!

Pamiętaj:
  • Przed założeniem nowego tematu, sprawdź (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  • Szczegółowo opisz swój problem/usterkę (nie pomijaj żadnych informacji) - im więcej szczegółów, tym większe szanse na jego pozytywne i szybkie rozwiązanie.
  • Problemy/Usterki dotyczące Golf 7 znajdują się w dziale MK7
  • Jeżeli otrzymasz odpowiedź, poradę na opisany problem - odwdzięcz się przyznaniem pochwały. Tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

norbkuc

Sympatyk

  • Posty: 66
  • Rejestracja: 03 maja 2014, 19:54
  • Online: 5d 20h 15m 12s
  • Auto: VW Golf 6 Variant
  • Silnik: 1.6 TDI 105KM
  • Lokalizacja: Warszawa

wzmacniacz antenowy w kombi

Post11 maja 2019, 21:13

Mam słaby sygnał w RNS310. Sprawdziłem połączenia w słupkach (odpięcie kabli od anten w bocznych szybach nie zmienia nic - nadal źle), przewód od anteny w dachu też ok (odpięty pokazuje że antena jest OFF). Gdzieś te anteny wchodzą, ale nie znalazłem miejsca - za schowkiem gdzieś jest jakiś wzmacniacz? może ktoś ma schemat. W radiu połączenia poprawne.
Wymieniać te moduły w słupkach? Wymieniać wzmacniacz ten który gdzieś koło radia być powinien? tylko gdzie?

Wróć do Problemy / Usterki

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości