Dzisiaj jest 24 kwie 2019, 05:18


Composition Media A Discovery media

Car audio, nawigacja, zestaw głośnomówiące, CB radia ...

Moderator: Muti

Regulamin forum Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Bartekszn

Nowicjusz

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 05 kwie 2019, 12:56
  • Online: 10h 49m 14s
  • Auto: Vw
  • Silnik: 1.4 TSI
  • Lokalizacja: Szczecin

Composition Media A Discovery media

Post09 kwie 2019, 08:11

Witam
Mam do was takie pytanie, ponieważ nie do końca jestem pewny czy zmieniać stację multimedialną. Mam vw jette 2016 radio to Composition Media o oznaczeniu 5K7035200D. Myslalem zeby zmienic na Discovery media najlepiej z rozkodowanym app Connect. Pytanie czy jest sens ? Czy może kupić DM pro ale bez app Connect ? ( wiadomo cena dużo wyższa).
Offline

pab567

Aktywny

  • Posty: 151
  • Rejestracja: 27 lip 2015, 20:01
  • Online: 10d 17h 26m 7s
  • Pochwały: 8
  • Auto: Skoda Fabia III
  • Silnik: 1.2 TSI 110KM
  • Lokalizacja: Warszafka

Re: Composition Media A Discovery media

Post09 kwie 2019, 09:23

A po co Ci DM? Chcesz nawigować z fabrycznej nawigacji?
Offline

Bartekszn

Nowicjusz

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 05 kwie 2019, 12:56
  • Online: 10h 49m 14s
  • Auto: Vw
  • Silnik: 1.4 TSI
  • Lokalizacja: Szczecin

Re: Composition Media A Discovery media

Post09 kwie 2019, 13:00

Taki miałem zamiar. Myślałem żeby do CM dac AP Connect ale w serwisie Krotoski Cichy powiedzieli mi że do mojego radia ( mimo że mam kafelek z Connect) nie ma możliwości aktywowania i że nie sprawdza się to w PL
Offline

pab567

Aktywny

  • Posty: 151
  • Rejestracja: 27 lip 2015, 20:01
  • Online: 10d 17h 26m 7s
  • Pochwały: 8
  • Auto: Skoda Fabia III
  • Silnik: 1.2 TSI 110KM
  • Lokalizacja: Warszafka

Re: Composition Media A Discovery media

Post09 kwie 2019, 14:29

Że co? Że nie ma możliwości aktywowania? Że się nie sprawdza? Bzdury piszą. Podaj wersję oprogramowania swojej jednostki (do sprawdzenia w menu Ustawienia / Informacje o systemie) i VIN samochodu (może być na PW).
Offline

Bartekszn

Nowicjusz

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 05 kwie 2019, 12:56
  • Online: 10h 49m 14s
  • Auto: Vw
  • Silnik: 1.4 TSI
  • Lokalizacja: Szczecin

Re: Composition Media A Discovery media

Post09 kwie 2019, 15:41

Nr urządzenia: 5K7035200D
Sprzęt: H22
Oprogramowanie: 0245
Kodeki: 2101.0.0.10

VIN: WVWZZZ16ZGM028674

A byłaby możliwość sprawdzenia bo też na tym mi zależy czy do tego radia jest możliwość zaadoptowania kamery cofania ? Wiem, że to nie ten temat więc krótka odpowiedź mile wskazana :) z góry dziękuje
Offline

pab567

Aktywny

  • Posty: 151
  • Rejestracja: 27 lip 2015, 20:01
  • Online: 10d 17h 26m 7s
  • Pochwały: 8
  • Auto: Skoda Fabia III
  • Silnik: 1.2 TSI 110KM
  • Lokalizacja: Warszafka

Re: Composition Media A Discovery media

Post09 kwie 2019, 16:01

Jak Ci ASO nie chce w tym radiu aktywowac AppConnecta to zapraszam do siebie. Nie musisz przyjeżdżać, wystarczy wysłać kurierem. I obsługa głosowa tez będzie aktywna. Po szczegóły zapraszam na PW.

Kamerę cofania też się da.

Wróć do Multimedia

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości